Álmai NYaralója Siófok
Arany Apartmanok - Álmai nyaralója Siófokon
Főoldal
Yacht kikötő

Yacht kikötő


Ha Balaton, akkor vitorlázás .... és persze még ezer más csodás dolog!


Amikor meghoztuk a döntést, hogy „álmai nyaralóját” megépítjük Önnek, már akkor elengedhetetlen szempont volt, hogy a Balatoni Rendezési Terv tegye lehetővé egy európai szintű vitorlás kikötő megvalósítását a kiválasztott telekhez kapcsolódóan.

Ennek megfelelően választottunk helyszínt is. Az események felgyorsultak a beruházás elindításával.

2010 nyarán megbízást adtunk egy 170 férőhelyes kikötő engedélyes és kiviteli terveire. Ezt sajnos a székesfehérvári környezetvédelmi hivatal 2 alkalommal is elutasította.

A döntés megfellebbezése után a másodfok mindkét alkalommal új eljárásra kötelezte az első fokot. Most éppen egy kompromisszum keretében, lecsökkentettük 100 férőhelyesre a kikötő méretét. Bízunk benne, hogy szabályos engedélyt kaphatunk mihamarabb, a Balatoni rendezési tervben meghatározott jogaink gyakorlására és az aktualizált költségtervek birtokában, hamarosan döntést hozhatunk a fejlesztés megindításáról.

A telek adottságai kitűnőek a Balatonon uralkodó szélviszonyokhoz, Siófok elérhetősége bármely irányból optimális, így Önnek lehetősége lehet arra, hogy kedvére vitorlázhasson.

A Balaton mindig is vonzotta a vízi sportok szerelmeseit, ennek megfelelően be is népesült a tó teljes partszakasza kikötőkkel, de olyan kikötő, ahol hajójával saját nyaralója elé köthet ki, nem sok van!

Éljen a lehetőséggel! Engedje meg magának és családjának a teljes luxust, amikor kedvenc sportjának hódol!

Amíg Ön vitorlázik, a család is kényelmesen pihenhet a parton, otthon, de mégis közel Önhöz.

További információért keressen minket!

Jó szelet!

Üdvözlettel:

Az ARANYPART Ingatlanbefektetési Alap értékesítési csapataAz Aranypart Yacht Klub kikötőjének beépítési koncepcióterve:

Értékesítés

Lengyel Mónika
telefon: +36 30 184 7174

email: sales(kukac)almainyaraloja.hu

Cím:
Álmai Nyaralója
Siófok, Szent László u. 191.

GPS koordináták:
N46°55'51.99"
E18°06'32.29"
5 csillagos referenciánk
Arany Apartmanok Álmai Nyaralója Siófok Arany Apartmanok Álmai Nyaralója Siófok Arany Apartmanok Álmai Nyaralója Siófok Arany Apartmanok Álmai Nyaralója Siófok