Álmai NYaralója Siófok
Arany Apartmanok - Álmai nyaralója Siófokon
Főoldal
Rólunk

Rólunk


Engedje meg, hogy pár sorban bemutatkozzunk:

Az ARANYPART Ingatlanbefektetési Alap fő profilja az ingatlanfejlesztés. Az elmúlt 15 évben megvalósult fejlesztéseink eredményeképpen, cégcsoportunk előkelő helyet foglal el a hazai ingatlanpiacon.

Tapasztalataink, eredményeink, hitünk és filozófiánk szerint itt az idő, hogy a fejlesztéseink folytatódjanak. Mi magunk is arról vagyunk meggyőződve, hogy jobb helyen van a saját tőkénk egy-egy igazán frekventált helyen lévő ingatlanban, mint a bankban vagy éppen devizákban, aminek árfolyam változásai napról napra csak fokozzák bizonytalanságunkat.

Örömmel számolhatunk be arról, hogy elkészültünk! Olyan lett, amilyennek megálmodtuk és remélhetőleg olyan, amiről Ön is álmodik! 4 épületben 109 nyaraló, ötcsillagos minőségben, minden nyaralóból a Balaton látványával, és mindez alig 100 km-re Budapesttől.

A debreceni HOTEL DIVINUS***** kiemelkedően magas műszaki és üzemeltetési minőségét valósítottuk meg "álmai nyaralójában" is. Hiszen itt is adott egy kiemelten különleges, egyedi kialakítású telek, egy tapasztalt, szakmailag bizonyított tervező és kivitelező gárda, egy biztos háttérrel rendelkező cégcsoport és Ön.

Ha számít Önnek a kényelem, ha elég volt az utazásokkal járó kellemetlenségekből, ha nem akar kompromisszumokat nyaraláskor, teleléskor, ha nem éri be kevesebbel, mint az otthon kényelme, akkor nálunk a helye!

Egyre több sikeres ember ismeri fel és fogadja el azt az új szemléletet: miszerint itt és most élünk, élvezzük hát családtagjainkkal, barátainkkal, mindazt amiért megdolgoztunk. Minek kockáztatnánk a pihenésre szánt időt azzal, hogy újra és újra drága, külföldi utazásokra fizetünk be, melyek érdekes módon nem úgy sülnek el, ahogyan azt elterveztük?

A szlogent is - miszerint: „Legyen itthon otthon!” - mindannyian szeretjük.

Érthető, hiszen nem sok ország dicsekedhet egy olyan kellemes, édes vizű tóval, mint a Balaton.

Ha mindez Önnek is igazán érték és hisz benne, akkor valóban ez lehet az Ön „álmai nyaralója”.

Reméljük kellőképpen felcsigáztuk érdeklődését, és most izgatottan és kíváncsian lépeget egyik linkről a másikra, hogy minden információt megszerezzen. Ha pedig kérdései lennének vagy egyszerűen még többet szeretne tudni, akkor keressen minket bátran!

Mi megálmodtuk „álmai nyaralóját”, meg is építettük, a többi Önön múlik!

Üdvözlettel:

Az ARANYPART Ingatlanbefektetési Alap értékesítési csapata

Értékesítés

Lengyel Mónika
telefon: +36 30 184 7174

email: sales(kukac)almainyaraloja.hu

Cím:
Álmai Nyaralója
Siófok, Szent László u. 191.

GPS koordináták:
N46°55'51.99"
E18°06'32.29"
5 csillagos referenciánk
Arany Apartmanok Álmai Nyaralója Siófok Arany Apartmanok Álmai Nyaralója Siófok Arany Apartmanok Álmai Nyaralója Siófok Arany Apartmanok Álmai Nyaralója Siófok