Álmai NYaralója Siófok
Arany Apartmanok - Álmai nyaralója Siófokon
FőoldalA projektről
Műszaki tartalom

Műszaki tartalom


15 éves ingatlanfejlesztői tapasztalat, kimagasló minőség, kompromisszumok nélkül


Egy központi tengelyre felfűzött négy épület a beépítés váza. A két, parttól távolabb eső épület belső oldala zártabb, lépcsőkkel ritmizált, a víz felőli oldala légiesebb, üvegfalakkal áttört. A parthoz közelebbi két épület tömbház jellegét az üvegfalak alkalmazása töri meg. A Balaton felől a meglévő ősfák és a tervezett, változatos, intenzív zöldfelület biztosítja a harmóniát. Minden apartman a tóra tájolt. A nappalik és a hálószobák a padlótól plafonig tartó üvegportálokon, és az edzettüveg teraszkorlátokon keresztül, örökpanorámás balatoni látképet nyújtanak. A telek Szent László utca felöli oldalán őrzött felszíni pakolók, víz felöli sarkán kültéri, feszített víztükrű úszó medence, gyermek-medencék és játszótér kapott helyet. Az épületek a jogerős és végrehajtható engedélyezési tervekben és az azok alapján készült kiviteli tervekben meghatározott műszaki-, gazdasági- és minőségi követelményeknek megfelelően valósultak meg. A szerződés szerint megvásárolt ingatlant a beruházó a vevő részére birtokba adási-vételi jegyzőkönyv felvétele mellett adja át.

Az „A” és a „B” épület:

A két épület fszt.+3 emeletes, harántfalas kialakítású. A földszinten az üdülőegységek az előttük húzódó közlekedőről nyílnak, a közlekedő másik oldalán tárolók helyezkednek el, melyekre földfeltöltés készül. Az 1. emeletet az előbb említett földfeltöltésen kialakított burkolt felületeken lehet megközelíteni, a 2. emeleten lévő üdülők szabad lépcsőkről nyílnak. A földszinti és 1. emeleti üdülőegységek közvetlen, saját használatú kertkapcsolattal rendelkeznek.

A „C” és a „D” épület:

A két épület fszt.+2 emeletes kialakítású. Az üdülőegységek megközelítése az épület magjában elhelyezkedő oldalról nyitott, de felülről fedett lépcsőházból történik. A földszinti üdülőegységek közvetlen, saját használatú kertkapcsolattal rendelkeznek.

Külső kialakítás, szerkezet

Falazat: a külső térelhatároló falak Porotherm 30 N+F falazóelemekből, 10 cm vastag Austrotherm EPS hab, külső hőszigetelő rendszerrel; a lakáselválasztó falak Porotherm 30 hanggátló téglából készültek.

Burkolatok: a lépcsőházak 30x60cm méretű gress-lap burkolatot kaptak.

Nyílászárók: Hőhídmentes alumínium szerkezetű, két rétegű üvegezéssel: 8-14-8 mm LOW-E argongáz töltéssel.

Teraszkorlátok: 8.8-as, biztonsági fóliával ellátott, edzett biztonsági üvegből.

Lépcsőkorlátok: acél szerkezetűek, antracit mázolással.

Egységek belső kialakítása, szerkezetei

Belmagasság: Az egységek belmagassága 3-méter, mely lehetővé teszi a nappalik és hálószobák tereinek kompromisszumok nélküli élvezetét. Ezt az érzést az ennek a magasságnak megfelelő alumínium nyílászárók beépítése teszi teljessé.

Belső válaszfalak: 10 cm vastag Albagips rendszerű falazattal készültek.

Bejárati ajtók: Alumínium ajtók.

Belső ajtók: Furnérozott (FD) design beltéri ajtók.

Külső burkolatok: A teraszok műfa burkolatokkal lettek kialakítva.

Belső burkolatok: a padlóra 60x60 cm-es kerámia lapburkolat került a fürdőszoba és a WC. helyiségekben. A többi helyiség natúr tölgy színű vinyl design panel padlóburkolattal készült, összhangban a beltéri szobaajtók színvilágával. A falakat 30x60 cm-es kerámia burkolattal burkoltuk a fürdőszobában és a WC-ben külön burkolati terv szerint.

Falak felületképzése, festés: glettelt felületre kétszeri diszperziós falfestés fehér színben.

Szaniterek: sarokhoz illeszkedő fehér design kád, zuhannyal kombinált álló krómozott csapteleppel. Mosdó: ezüst színű, modern design bútorba épített mosdó, tükörrel, az álló csaptelephez illeszkedő króm csapteleppel, WC-k: monoblokkos kerámia.

Konyhabútor: az egységekbe fix kialakítású korpusszal, bézs színű fronttal kerültek beépítésre.

Kandalló kémény: néhány egység kivételével az egységekbe Schiedel SR-kémények kerültek beépítésre. Az előre kialakítás lehetővé teszi a nappali helyiség kandalló füstgázának elvezetését.

Kérjük, tekintse át az Ön által kiválasztott lakás alaprajzát és győződjön meg róla, hogy az Ön lakásához tartozik-e kandalló fogadására alkalmas kémény!

Elektromos hálózat: elektromos terv szerinti kivitelezéssel Legrand márkának megfelelő minőségű szerelvények felszerelésével lett kialakítva. A beltéri világítótestek nem kerültek elhelyezésre, kizárólag csatlakozási pontok készültek. Az egyedi elektromos mérőóra a lépcsőházakban helyezkedik el. A lakáson belül, a bejárati ajtó közelében elektromos elosztó- és kapcsolótábla készült. A konyhában a beépített elektromos berendezések csatlakozási pontjai is kialakításra kerültek.

Gépészeti berendezések: A nyaralók házközponti hűtéssel-fűtéssel lettek kialakítva, melyek üzemeltetési időszakában az egyes lakásokban lévő termosztátokról szabályozható a belső hőmérséklet a társasházi közösség igényei által meghatározott értékhatárok között. A "C" és "D" épületek fűtését és hűtését a "C" épület földszintjén elhelyezkedő gépészeti helyiségben lévő kazánok, a hűtést az épület mellett elhelyezett hűtőegységek biztosítják. Az "A" és "B" épületek fűtéséhez-hűtéséhez szükséges gépészeti berendezések az épületek legfelső szintjén kerültek elhelyezésre az engedélyes tervek szerint. A hőmérsékletszabályozás a beltéri egységekbe építetett és a nappaliban elhelyezett szoba termosztáton keresztül történik. A fürdőszobákban törölköző-szárítós csőradiátor került elhelyezésre. A használati meleg víz előállítása elektromos üzemű bojlerrel történik. A WC és fürdőszoba, falon kívüli világításkapcsolóval vezérelt ventillátorral szellőztethető.

Gyengeáram: a nyaralókban a kábeltévé, internet és telefon rendszerhez való csatlakozás előkészítését becsövezéssel biztosítottuk, egyedi szerződéseket, igény szerint, a tulajdonos(ok) köthet(nek) a szolgáltatóval.

Értékesítés

Lengyel Mónika
telefon: +36 30 184 7174

email: sales(kukac)almainyaraloja.hu

Cím:
Álmai Nyaralója
Siófok, Szent László u. 191.

GPS koordináták:
N46°55'51.99"
E18°06'32.29"
5 csillagos referenciánk
Arany Apartmanok Álmai Nyaralója Siófok Arany Apartmanok Álmai Nyaralója Siófok Arany Apartmanok Álmai Nyaralója Siófok Arany Apartmanok Álmai Nyaralója Siófok