Álmai NYaralója Siófok
Arany Apartmanok - Álmai nyaralója Siófokon
FőoldalA projektről
Leírás

Leírás


Örök balatoni panoráma


A több mint huszonkétezer négyzetméter területű ingatlan különlegessége, hogy a Balaton, egyedülálló módon két oldalról határolja. A telekre egy négy épületből álló ingatlanegyüttest építettünk. A tervezésnél kiemelt szempont volt, hogy minden lakás örök balatoni panorámát kapjon, és ahol lehet kertkapcsolattal épüljenek a nyaralók. Az ingatlan a Szent László utca felől közelíthető meg, itt található a portaépület, melyben a 24 órás portaszolgálat működik. A nyaralókhoz, a körbekerített telken belül, felszíni parkolókat alakítottunk ki. Az épületek A, B, C, D jelölést kaptak. Különös figyelmet szenteltünk az igényes parkosításra, melyet a helyi talajminőségnek megfelelően tervezett meg kertépítő mérnökünk.

A sportolási és szórakozási lehetőségek kielégítésére automata gépészettel ellátott, 20x6 méteres, feszített víztükrű úszómedencét, 4x4 méteres, 30cm mély bébimedencét, és egy 4x4 méteres, 60cm mélységű gyermekmedencét alakítottunk ki.

A gyermekek felhőtlen szórakozását, az Európai Szabványoknak megfelelő játszótér szolgálja.

Értékesítés

Lengyel Mónika
telefon: +36 30 184 7174

email: sales(kukac)almainyaraloja.hu

Cím:
Álmai Nyaralója
Siófok, Szent László u. 191.

GPS koordináták:
N46°55'51.99"
E18°06'32.29"
5 csillagos referenciánk
Arany Apartmanok Álmai Nyaralója Siófok Arany Apartmanok Álmai Nyaralója Siófok Arany Apartmanok Álmai Nyaralója Siófok Arany Apartmanok Álmai Nyaralója Siófok