Álmai NYaralója Siófok
Arany Apartmanok - Álmai nyaralója Siófokon
Főoldal
12 érv

12 érv ami az Arany Apartmanok mellett szól


Pihenjen télen-nyáron saját nyaralójában!


Örök balatoni panoráma
Az üdülőpark különleges adottsága, hogy két oldalról határolja a Balaton, ezért minden nyaralónk örök panorámás. A vízre néző nagy üvegfelületek korlátlan térélményt nyújtanak.

A nyaralókomplexum közvetlenül a vízparton fekszik, szinte beékelődik a Balatonba.

45 percre a fővárostól
Az Arany apartmanok az M7-es autópályán könnyen és gyorsan elérhetőek. Az autópálya lehajtótól alig 5 perc alatt álmai nyaralójában lehet.

5 csillagos minőség
Az elmúlt 15 évben megvalósult fejlesztéseinket mindig a legmagasabb minőség jellemezte. Most is a kompromisszumok nélküli, kimagasló eredményre törekedtünk saját kivitelező csapatunkkal.

Komfortos apartmanok
Az apartmanok kialakításánál az egyik fő szempont a balatoni tájolás volt, valamint az élhető és élvezhető méretezés. A nyaralók két hálószobával, nappalival 57-93 nm-ig különböző típusokban kerületek kialakításra.

Nagy teraszok
A gyönyörű panoráma élvezhetőségéhez az átlagosnál jóval nagyobb teraszokat alakítottunk ki. A 21-48 nm-es területeken kényelmesen napozhat, grillezhet, vendégül láthatja barátait.

Biztonság 24 órában
A biztonságról a 24 órás portaszolgálat gondoskodik.

Saját kertész, hogy Önnek ne legyen a kertre gondja
A nyaralók nagy része saját kertkapcsolattal rendelkezik. A kizárólagos használatú kert nagyobb intimitást ad, hiszen pihenés közben senki sem zavarja és a hűtő is csak pár lépés… A gyerekeknek homokozót, kis medencét telepíthet, grillezhet és még a növények gondozásával sem kell törődnie. A kertészeti szolgáltatásaink része, hogy az Ön távollétében mi ápoljuk a kertet.

15 000 nm zöld terület
A négy épületet 15 000 nm zöld terület öleli körbe, hogy a tágas terek tovább növeljék az Ön komfortérzetét.

Saját Yacht kikötő
Engedélyezés alatt áll egy 170 férőhelyes vitorláskikötő, mely a parttól mintegy 100 méterre a Balatonban helyezkedne el. Kevesen mondhatják el, hogy a saját nyaralójuk előtt köthetnek ki. Ön reményeink szerint 2014-től ezt a luxust is élvezheti.

Szórakozás minden korosztálynak
Az üdülő együttes 3 medencével ( bébi, gyermek és egy 20x6-os feszített víztükrű úszómedence) és játszótérrel rendelkezik. A közelben lévő wakeboard és vízisí pálya, a jó szél a vízi sportok szerelmeseinek ad felüdülést. Nálunk a horgász nem pácban van, hanem jó társaságban a saját vízpartján!

Közösségi élmény
Vágyunk arra, hogy közösséget teremtsünk. Sikeres, letisztult, értékes emberi közösséget, mind a felnőttek, mind a gyerekek számára. Legyen részese egy olyan társasági életnek, ahol új barátságok köttethetnek, és a közös nyaralásokra gyermekeink is jó szívvel emlékeznek majd vissza!

Értékesítés

Lengyel Mónika
telefon: +36 30 184 7174

email: sales(kukac)almainyaraloja.hu

Cím:
Álmai Nyaralója
Siófok, Szent László u. 191.

GPS koordináták:
N46°55'51.99"
E18°06'32.29"
5 csillagos referenciánk
Arany Apartmanok Álmai Nyaralója Siófok Arany Apartmanok Álmai Nyaralója Siófok Arany Apartmanok Álmai Nyaralója Siófok Arany Apartmanok Álmai Nyaralója Siófok