A projektről

Ingatlanfejlesztés
több mint 25 éves múlttal

Az Aranypart Ingatlanbefektetési Alap korábbi balatoni beruházói tapasztalatából kiindulva, 2016-ban úgy döntött, hogy egy kisebb, nyaralókból álló komplexumot hoz létre a dinamikusan fejlődő siófoki Ezüstparton.
Az első ütemben egy 62 lakásos közvetlen vízparti nyaraló együttes átépítését kezdte meg 2017 márciusában.
A meglévő épületeket szerkezetkész állapotig visszabontjuk, majd a legmodernebb esztétikai, energetikai igényeknek megfelelően építjük újjá várhatóan 2018. I. negyedév végéig.
Minden lakás elvehetetlen balatoni panorámával rendelkezik. A szintek megközelítését a földszintről és a parkolókból lifttel biztosítjuk.
A lakások hűtése-fűtése a mai kor követelményeinek megfelelően az LG VRF hőszivattyús rendszerével lesz kiépítve. A telekre, a parkolókba és a lépcsőházba egyedi elektronikus azonosítás után lehet bejutni. Az idegen behatolók távoltartása érdekében ezeken a területeken riasztó és infra kamera rendszer lesz kiépítve.
Az épület hőszigetelési rendszere a 2018-tól érvényes energetikai szabványoknak megfelelő, melyet a beépített műanyag homlokzati nyílászárók, a 3 rétegű gázos ablakok és a 15 cm-es dryvit kültéri vakolatrendszer biztosít.

Lakásaink árai az 5%-os áfa tartalommal bruttó 12 millió forinttól indulnak. Földszinti lakásaink a kisgyerekes családok számára közvetlen kertkapcsolatot és kizárólagos kerthasználatot kapnak.

Projekt hírek

2018. február 15.

 • Miután az épület tető alá került és a külső nyílászárók beépítésre kerültek, jelenleg a fürdőszobák hidegburkolása folyik. Örömmel tapasztaltuk, hogy a hideg burkoló lapok és a burkolási terv a többség tetszését elnyerte.
 • A szobák festése három szinten már folyik, valamint a folyosók hő- és hangszigetelése elkészült.
  A melegburkolatok és a beltéri ajtók színét egyeztettük kedves Vevőinkkel. A padlólapokkal való burkolási munkák is megkezdődtek.

2017. december 15.

 • Az épület homlokzati hőszigetelésének kivitelezését és a lakások folyosó felőli oldalán a hőszigetelési munkákat megkezdtük.
 • Ezzel párhuzamosan folytatjuk a lakások úsztatott esztrich kivitelezési munkáit is.

2017. december 1.

 • Hamarosan tető alá kerül az épület!
 • Megkezdődött a zárófödém tartószerkezeteinek beemelése.
 • Ezzel párhuzamosan – mivel a külső nyílászárók beépítése megtörtént az általános szinteken - a lakások festését is elkezdték.

2017. november 11.

 • felsőszint tetőépítése elindult, készül a koszorú és az acélszerkezet is megérkezett
 • épületgépészet az első emeleti lakások alapvezetékeinek kiépítésénél tart és megkezdődött a függőleges csövek elhelyezése is
 • aquapanel szerkezetének építése Déli lépcsőház (főbejárat) elindult ld fotók
 • a külső nyílászárók 4 szinten beépítésre kerültek
 • hűtés-fűtés építése a 3 szintnél tart
 • elektromos kiépítés is jól halad, hasonlóan a 3 szintnél jár
 • mostantól indulnak a belső válaszfalak befejező munkái és az aljzat készítések

2017. október 10.

A homlokzati állványzat megépült az épület körül, az új homlokzati falak építése befejeződött. Időközben a belső válaszfalak vázszerkezete is megépítésre került. A 4. emeleti szerkezetépítési munkák elkezdődtek, elkészültek a talpgerendák és a falazatok is épülnek. Az épületen belül tovább folynak a födémek javítása és előkészítése az aljzat kivitelezéshez. Megkezdődtek a gépészeti alapvezetékek szerelése.

2017. július 21.

A szerkezetépítési munkák tovább folynak a földszinti tartó konzolok építésével. Az épületen belül folynak a terv szerinti falnyílások befalazása, a födémfelületek csiszolása, javítása, a födémek előkészítése az aljzat kivitelezéshez, a még hiányzó ajtó és födémnyílások kivágása a meglévő szerkezeten. A Balaton felőli erkélylemezek Carbodur szalagos megerősítést kaptak.

A műszaki tartalmat az alábbi gombra kattintva nézheti meg.

MŰSZAKI TARTALOM MEGTEKINTÉSE ITT!

Helyszínrajz

Helyszínrajz - Ezüst Apartmanok

Lakáskereső
Lakások listája

Kapcsolat

Amennyiben érdekli valamelyik eladó nyaraló, lépjen velünk kapcsolatba!

(+3630) 408-58-75

1135 Budapest Róbert Károly krt. 96-100

Hétfő - Péntek: 08.00 - 16.00