BEMUTATKOZÁS

Az Aranypart Ingatlanbefektetési Alap 2010 óta folytat lakóingatlan fejlesztéseket Siófokon és környékén. 2016 nyarán kezdte meg a siófoki Ezüstparton a volt Ezüstpart Hotel 90 000 m2-es területének a rehabilitációját, 50 méterre a Balatontól, ahol a megfelelő ár-érték aránynak köszönhetően az elmúlt két évben 3db 72 lakásból álló társasház átépítését, értékesítését és átadását bonyolította, bonyolítja le.

A fejlesztés újabb állomásához érkezve, 2018 augusztusában megkezdte a IV. ütem CADET Társasház felújítását és értékesítését. A korábban szállodaként üzemelő 10 emelet magas épület, egyedülálló, elvehetetlen panorámát fog biztosítani szerencsés tulajdonosai számára. Ilyen magas épületet már a helyi építési szabályzatok nem engedélyeznek építeni a Balaton-parton, éppen ezért döntöttek az épület teljeskőrű felújítása, modernizációja mellett.

A szerkezetig visszabontott épület hőszigetelési rendszere a 2018-tól érvényes energetikai szabványoknak megfelelő, a lakások hűtése-fűtése a mai kor követelménye szerint hőszivattyús rendszerrel lesz kiépítve. A szintek megközelíthetőségét liftek fogják biztosítani. A 11. emeleten a Balatonon egyedülálló, elvehetetlen örök tihanyi panorámával rendelkező 3 db luxus Penthouse lakás lesz újonnan kialakítva, melyek kimagasló műszaki tartalommal, fürdőszobái márványburkolattal, Villeroy & Boch szaniterekkel, 3 rétegű hang és hőszigetelt toló nyílászárókkal lesznek felszerelve, így téve még exkluzívabbá az egyébként is páratlan adottságokkal rendelkező lakásokat. A beruházó már értékesítette a társasház földszintjét, ahol egy egész évben nyitva tartó wellness és fitness terem kerül kialakításra, ahol az üzemeltető térítés ellenében szaunavilággal, masszázs részleggel, merülő medencével és jakuzzikkal várja majd a pihenni vágyókat. A hozzá tartozó, közel 5.000 m2 nyári kültéri szabadidő park kiváló kikapcsolódási lehetőséget biztosít majd családosok számára is, a kültéri medencéivel, napozóágyaival és kalandparkjával. A telken belüli gyermekjátszóteret és szabadtéri fitnesz parkot térítésmentesen vehetik igénybe a tulajdonosok. Az ingatlan előtt elhúzódó több mint 3 km hosszú szabadstrandi terület, gondozott zöldterületekkel, parti sétányokkal, sportolási lehetőséget kínáló kölcsönző helyekkel, valamint igényesen kialakított büfékkel szolgálja ki az itt nyaralók igényeit. A lakópark területére a biztonság érdekében egyedi azonosítás után lehet csak belépni.

Katamarán

Vissza nem térő lehetőség, hogy a déli part legmagasabb épületében kialakításra kerülő 103 lakás egyik szerencsés tulajdonosa lehessen!
A lakások már 38 m2-es alapterülettől, bruttó 18,5 millió forinttól megvásárolhatók.

Kedvező ár, egyediség, értékállóság, kiváló befektetési lehetőség!

Várható átadási határidő: 2020. május 31.
FIZETÉS ÜTEMEZÉS

HATÁRIDŐ

ÖSSZEG

foglaló

az ingatlan adásvételi előszerződés aláírását követő 2 napon belül

a vételár 10%-a (5% áfa)

I. vételárrészlet

az ingatlan adásvételi előszerződés aláírását követő 2 napon belül

a vételár további 10%-a (5% áfa)

II. vételárrészlet

azt követő 15 napon belül, hogy az Eladó fényképpel igazolja, hogy a vételi ajánlat tárgyát képező lakásingatlan homlokzati nyílászárói beépítésre kerültek, de legkésőbb 2019. december 15-ig.

a vételár 50%-a (5% áfa)

III. vételárrészlet

2019. december 15-ig

a vételár 29%-a (5% áfa)

IV. vételárrészlet

a végleges adásvételi szerződés megkötését követő 3 napon belül

a vételár 1%-a (27% áfa)

Amennyiben a honlapon feltüntetett fizetési ütemezésről eltérőn szeretné megvásárolni az ingatlant minden esetben vegye fel értékesítő kollégáinkkal a kapcsolatot.

JOGI FELHÍVÁS

A lakások bruttó ára a fizetési ütemezés függvénye!

A lakásingatlanokra, adott időszakra szólóan megállapított általános forgalmi adó (a jelenlegi szabályok szerint 2019. december 31-ig 5% áfa, illetve 2020. január 1-től 27% áfa) érvényes.

Az általános forgalmi adó mértékét az adott időszakban hatályos jogszabály határozza meg.

HELYSZÍNRAJZ

Helyszínrajz

GALÉRIA

PROJEKT HÍREK

LETÖLTHETŐ TARTALOM

MŰSZAKI
TARTALOM

LETÖLTÉS

ELŐSZERZŐDÉS
TERVEZET

LETÖLTÉS

VÉTELI SZÁNDÉK
NYILATKOZAT

LETÖLTÉS

KAPCSOLAT

Amennyiben érdekli valamelyik eladó nyaraló,

lépjen velünk kapcsolatba!

Kókai Katalin

értékesítő

ertekesites@divinus.hu

(+36) 30 408 5875

Lengyel Mónika

értékesítő

sales@almainyaraloja.hu

(+36) 30 184 7174